Pris exkl. moms

Basic – 390:-/månad
Standard – 1290:-/månad
Premium – 1990:-/månad

Trygghetspaketet gäller i 12 månader.
Betalning sker på årsfakturering.

Informationsblad
Trygghetspaketet

Ladda ner

Hur hanterar ditt företag juridiska problem?

Varje dag går mellan 16 till 20 bolag i konkurs (Affärsvärlden 2016), många till följd av onödiga kostnader efter juridiska snedsteg. Företag möts idag av en ökande juridisk och komplex affärsvärld och många entreprenörer saknar möjligheten till ett ”juridiskt bollplank”, vilket kan leda till skada för deras verksamhet.

Allt om Juridik lanserar nu Trygghetspaketet, som kan liknas vid det lilla företagets bolagsjurist. Vi arbetar stenhårt med att vägleda företag juridiskt i både små och stora ärenden. Våra Trygghetskunder får den juridiska hjälp de behöver inom alla olika rättsområden.

Vi är störst i Sverige på juridisk kompetensförsörjning!
Allt om Juridik är en del av koncernen Blendow Group och med snart 25 år i juridikbranschen kan vi garantera högsta kvalitet på vår juridiska vägledning, oavsett vilken bransch ditt företag befinner sig i.

Supporttjänsten dit du kan ringa eller maila är både snabb och bekväm – och framförallt helt obegränsad. Inga extra kostnader tillkommer!

Det som ingår i Trygghetspaketet:

 • Legal Support – Vår juridiska vägledningstjänst.
 • Juridik för beslutsfattare – E-utbildningar i företagsjuridik.
 • Expertvideos – Praktiska informationsklipp inom olika rättsområden.
 • Certifikat Trygg Juridik – Kostnadsfri ansökan till vårt juridiska certifikat.
 • Kunskapsbanken – Avtalsmallar, checklistor och övriga juridiska hjälpmedel.

Bli ett modernt och proaktivt företag – välkommen till Trygghetspaketet.


Från och med 2017 har vi lanserat E-kurser inom juridik.

Vi har bland annat lanserat Juridik för beslutsfattare, vilket är en företagsjuridisk utbildning som behandlar olika rättsområden som är extra viktigt för dig som företagare att ha koll på.

Alla delar i Juridik för beslutsfattare ingår i Trygghetspaketet.
Här är ett smakprov på den första delen av utbildningen som är fokuserad på fordran och tvist.


Vi introducerar expertvideos för våra Trygghetskunder.

Som Trygghetskund får du nu utan extra kostnad tillgång till våra expertvideos inom olika ämnesområden. Våra första expertvideos finns redan publicerade på alltomjuridik.se och vi fyller på vårt bibliotek av expertvideos på regelbunden basis.

Denna video är ett smakprov från vår expertvideo med advokat Martin Agell från advokatfirman Lindahl, i vilken ämnet är uppsägning av personliga skäl.

Legal Support (Telefon, Chat, E-post)

Ibland räcker inte de egna kunskaperna till. Vi skyddar aktivt ditt företag genom att hjälpa dig reda ut dina frågor, och vägleder dig i juridikens djungel.

Som trygghetskund kan ditt företag vända sig till oss för att få snabb och konkret juridisk vägledning vid frågor som t.ex; anställning och personalfrågor, olika typer av avtal, tvistemål, bolagsfrågor samt många andra frågeställningar inom juridiken.

 Juridiska Hjälpmedel

Du får tillgång till våra hjälpmedel och guider som ger dig verktygen att själv förstå juridiken och undvika att göra fel.

 Expertvideos

Vi har ett kontaktnät med alla Sveriges advokater och jurister och vi erbjuder våra Trygghetskunder kunskapsvideos inom olika rättsområden, för juridiska problem som vanligen uppstår på en arbetsplats.

 Lathundar

Översiktlig och pedagogisk information om det juridiska regelverket kring exempelvis besittningsskydd för företagets lokaler, regler för fullmakter eller diskriminering på arbetsplatsen.
Exempel:
 Lagen om anställningsskydd i förenklad form.
 Översikt över konsumentlagarna.
 Omförhandling av lokalhyra.
 När blir ett avtal ogiltigt?

 Checklistor

Kan användas när du är i juridiskt känsliga situationer och du behöver ett stöd för att inte missa någon viktig aspekt.
Exempel:
 Göra en anställning på rätt sätt, från platsannons till anställningskontrakt.
 Viktiga avtalsklausuler som du bör ha koll på.
 Rättigheter och skyldigheter för hyresvärd/hyresgäst.
 Är min marknadsföring laglig?

 Fördjupningar

För dig som vill grotta ner dig i juridiska gråzoner, där kanske reglerna inte är solklara är fördjupningstexterna något för dig. Ibland gäller det att ha lite fingertoppskänsla och lita på magkänslan. Lär dig denna juridiska problemlösningsmetod genom fördjupningstexterna.

 Experttips

Konkreta, handfasta råd från specialiserade jurister och advokater som hjälper dig hitta de juridiska genvägarna. Mycket uppskattade råd som du annars skulle behöva betala tusentals kronor för att få.

 Case

Verkliga scenarion, där du får testa din juridiska förståelse och se hur en domstol verkligen resonerar. Våra case är baserade på verkliga rättsfall, ofta från Högsta domstolen.

Digital kurs i företagsjuridik

Som Trygghetskund får du tillgång till vår videoutbildning på sex timmar där du får företagsorienterad introduktion inom:

 • Arbetsrätt
 • Affärsjuridik, som avtalsrätt etc.
 • Bolagsrätt
 • Lagar kring marknadsföring
 • Varumärkesrätt
 • Fordran & tvist

Trygg Juridik Certifikat

För att göra det lättare att välja vilken leverantör man ska samarbeta med så har Allt om Juridik instiftat certifikatet Trygg Juridik.

Vill du certifiera ditt företag?

Ingen vill ha juridiska problem och genom att samarbeta med företag som är certifierade så minskar du helt enkelt risken att hamna i oönskade problem.
Som Trygghetskund har du möjlighet att ansöka certifikatet för ditt företag helt kostnadsfritt under 12 månader, (om du uppfyller alla krav) ordinarie pris 2 900:- för icke Trygghetskunder.
Har du frågor som rör certifikatet Trygg JuridikKlicka här
Vill du läsa mer och certifiera ditt företag? Klicka här

Har du en fråga om Trygghetspaketet? Kontakta oss!

Trygghetspaketet tecknas för hela företaget i 12 månader.
Du beställer på www.juridikdagen.se eller kontaktar order@alltomjuridik.se.
Var noga med att ta del av de fullständiga villkoren – www.juridikdagen.se/villkor.